Fönsterbyte Göteborg

Fönsterbyte Göteborg

Fönsterbyte Göteborg

Nyheter

Information

Fönsterbyte Göteborg

Vi tycker att det ska vara enkelt och tryggt att få nya fönster installerade i sitt hem. Därför samarbetar vi bara med seriösa tillverkare och omringar oss med kvalificerad personal. Vi arbeter med fullständig ansvarsförsäkring och fullständiga garantier.

Majoriteten av våra arbeten kommer till oss genom rekomendationer från gamla kunder som är vänliga att rekomendera oss vidare, så vi har många referensobjekt att visa upp.

Fönsterbyte kan utföras när som helst under året. Jobbar man bara på rätt sätt så står huset öppet en mycket kort tid, så snö, kyla och regn spelar ingen roll. Generellt har vi mindre att göra under vinter så det finns större chans att bestämma exakt när montage skall utföras..

Nyhet för året är att producenter tar fram ett fönster med Anti Fog beläggning, vilket skall motverka kondensbildning och detta gör i sin tur att man kan gå lägre ner i U-värde på produkter. Vi har detta som standard från och med idag. Se bilder på problem med Kondens här.

Vårat montage utförs i gällande branchstandard med riktiga karmskruv och drevas med cc-drev, vilket bäddar för ett vindtätt montage.

Leveranstid på fönster brukar vara mellan 6-8 veckor

Majoriteten av våra arbeten kommer till oss genom rekomendationer från gamla kunder som är vänliga att rekomendera oss vidare, så vi har många referensobjekt att visa upp. Klicka här och se vad kunder skriver om oss i Vi i villa.

 

Fredrik