Produkter Solskydd - Lamellgardiner


Ladda ner

Solskydd till ditt hem


Lamellgardiner

Lamellgardiner är en flexibel och snygg lösning till stora fönster och inglasade uterum. I vårt sortiment ingår mörkläggande väv som inte släpper igenom något ljus och insynskyddande väv som släpper igenom dagsljus men stänger ute solen och skyddar mot insyn. Lamellgardinen har 89 mm breda lameller som ger en bra proportion mellan glaspartiet och lamellbredden. Skenan som monteras i tak eller med väggkonsoller är grå eller vitlackerad Vår kollektion av vävar kommer från Almedahls väveriAtt tänka på som förälder!

Köpare och användare av invändigt solskydd har ett ansvar att förebygga risker som kan uppstå på grund av löst hängde linor och kedjor i miljöer där små barn kan tänkas vistas. Barn som ännu inte har utvecklas sin finmotorik kan trassla in sig i linor, öglor och kedjor. Barnet kan då strypas eller på annat sätt skadas allvarligt. Glöm inte att det samma gäller även husdjur.


Några generella tips:

Linor och kedjor ska vara utom räckhåll för barn. Möblera därefter!
Placera sängar och andra möbler på avstånd från linor och kedjor.
Följ noggrant solskyddets installationsanvisningar och montera anordningen på föreskrivet sätt.
Tänk på att det är den person som monterar solskyddet som i slutändan ansvarar för att solskyddet blir barnsäkert.
Linor och kedjor får ej vara hopknutna eller hoptrasslade så att riskfyllda öglor skapas. Ta som vana att regelbundet kontrollera detta